Костадин Костадинов и неговата битка като Давид

в България


Костадин Костадинов и неговата битка като Давид
Много се изписа за предсказания, митове и легенди, но дали Костадин Костадинов е новият Давид?
Той ли е избраният да поведе България от пророчеството на Севрюкова Дойде ли времето да се сбъдне пророчеството? Сред нас ли е вече духът на преродения Давид от пророчеството на Слава Севрюкова.

„Духът на преродения Давид е тук, в България. Той ще изиграе изключително важна роля на политик и ще оттласне страната напред.“, казва тя. Ванга пък казва:
Този политик ще изведе България напред. И двете го описват като висок мъж, който ще успее да стопли отношенията ни с Русия. Оглеждайки се в съвременните политици виждаш един, който рязко се откроява. Наричат го политикът на новото време, новият политик.

Партията му Възраждане се превръща във все по-голям фактор. Тя привличат постоянно нови симпатизанти. А той – Костадин Костадинов си позволява това, което никой друг преди него не си е позволявал – политика на честност и почтеност. Различна и независима политика.

Прави я по нов начин – непокорен и непримирим. Не се колебае да изрече или просто да изкрещи, че България може да е независима . Пророчеството още казва, че „след като се сменят 14 правителства от началото на промяната”, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход.

те години е бил 7-годишно дете“ Костадин Костадинов е роден 1979 г. и точно през 80-те е бил момче в първи клас. Севрюкова още казва, че когато всичко се срине, мъж на 44 години ще застане начело на държавата и ще я изведе.
Думите на леля Слава за спасителя на България са от 80-те години и буквално са: „…виждам го като момченце на осем-десет години и той ще играе много важна роля в управлението на страната”. Сега би трябвало да е около 40 годишен.
Точно толкова на колкото е Костадинов сега. Той ли е политикът на новото време съхранил духа, който ще помогне на България, за да се превърне в малката Швейцария – богата и в разцвета си? Той ли е прероденият Давид? Високият мъж, който ще помогне на България, Костадин Костадинов.

В крайна сметка всеки сам решава, но има сили по-големи на света, има сили, които променят съдби, има сили на които никой не може да се противопостави и ако е той новият Давид то той рано или късно ще поведе народът си.
Купуването и продаването на гласове е престъпление, но знай с бюлетина номер 11 можеш да промениш съдбата на цяла България не само твоята. Как мислите той ли е новият Давид?

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе