Лиана Панделиева: Потресаващо страшен репортаж по БТВ: Ученичка, вече на 19 г., е изнасилвана около година от възрастен мъж

в България

Лиана Панделиева: Потресаващо страшен репортаж по БТВ: Ученичка, вече на 19 г., е изнасилвана около година от възрастен мъж Потресаващо страшен репортаж по БТВ: Ученичка, вече на 19 години, е изнасилвана около година от възрастен мъж, като капана в който пада девойката първия път обичайно е използван от педофили за деца на около 3-4 годинки.

И не стига това, ами извергът налага пълен контрол над момичето и се гаври с нея в собствения й дом!

За цялото това време на девойката не хрумва да сподели с близки, да изтича в полицията, да потърси анонимна помощ по телефона. Едва след като майката тайно монтира камера в дома си и вижда какво се случва, мъжът е арестуван.

Според разказаното в репортажа ще се окаже, че изродът е сериен изнасилвач. Тоест не става дума за една лична трагедия! Всички подобни смазващи лични травми се дължат на пълна липса на доверие на децата към възрастните и на пълно отсъствие на възпитание на жертвата, което трябва да е приключило на около 6-годишна възраст!

Знаете ли колко е просто? Научавате малкото си детенце, което играе редом с вас на площадката, че никога и при никакви обстоятелства не тръгва на никъде и с никого, без да ви уведоми за това, дори да го познава, дори този някой да твърди, че е приятел. Само толкова! Не трябва да му говорите за опасности, за страшни хора, за злото в света.

И още неща дължим на детето си: да знае, че винаги, при всякакви обстоятелства, независимо какво се случва, то ще сподели, защото никой на света не е по-важно за нас като родители, от това да сме насреща винаги и за всичко.

Колкото са жертвите на гнусния изрод, толкова са разсипаните души и смачкан живот. Нито един психолог не изтрива спомени…

Днес бил Световен ден на детето. В България никога не е съществувала статистика колко деца са обект на сексуално насилие и ние сме вероятно на първите места по криене на тези престъпления, щото “да не говорят хората”…

Лияна Панделиева

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*