Май само Лили Иванова може да направи правителство. За КПКОНПИ пък предлагам Стиви Уондър

в България

Май само Лили Иванова може да направи правителство. За КПКОНПИ пък предлагам Стиви Уондър Днес прочетох в свободната преса, че украинците били пуснали руснаците в Бахмут (след като се сражаваха близо година и след като дадоха десетки хиляди жертви), за да ги прецакат.

Градът бил в ниското, а те били вече на високото, разбираш ли… Ей сега щели да им разкажат играта!

И Зеленски кихна…

После пък прочетох, че Бойко щял да подкрепи “Промяната”, ако те сложат Габи от Хаджидимово за премиер с втория мандат.

Баце така и не разбра, че Мики Маус си остава най-подходящата кандидатура за български премиер, която ГЕРБ би могла да си позволи да издигне. Номерът е да си пръв, Баце! И да си новатор!

Виж британците к`ъв боливудски левент си назначиха за директор!

От Саутхемптън, провинция Мумбай. А американците? Йода, бате!

После пък чух Ивайло Петев да казва, че Лудогорец щели да бият, ама съдията се бил объркал. Не знаел вече за кого работи?! За Клинтън или за Ел Чапо?!

Чух още и „демократа” Светльо, който предложи да заключим без съд 2% от населението на България. Щото така правил президента на Ел Салвадор и това давало резултати. Бизнесът вече вървял… Яко!

Най-накрая пък се чух да си мисля, че днес у нас май само Лили Иванова може да направи правителство! Просто такава е логиката. На случващото се по света, стадионите, парламента и Ел Салвадор.

Няма как! Лили ще е премиер. А Орлин Горанов – вице. За КПКОНПИ пък предлагам Стиви Уондър. За да не ги изпуска от очи. Мошениците!

Васил Петев,

Афера

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар