Налице са всички предпоставки за влизане в революционна ситуация, поради невъзможност пробемите да бъдат решени с мирни средства

в България

Налице са всички предпоставки за влизане в революционна ситуация, поради невъзможност пробемите да бъдат решени с мирни средства Макрон: „Положението в Нигер е притеснително, но какво ще стане ако в рамките на Европейския съюз в България и Румъния бъде извършена подобна революция?“

Мен ако питате, понеже познавам отблизо френската дипломация ще ви кажа нещо. При френските политически лидери какъвто днес е Макрон, няма нито една случайно казана дума.

Включването в едно изречение на Нигер, България и Румъния е напълно преднамерено. Освен това е базирано на голям обем разузнавателна информация представена на Макрон от френските специални служби.

Всъщност представлява послание към европейското и национално лидерство, което не осъзнава резултата от свои действия и бездействия в Източния блок и в частност в двете посочени държави.

Макрон, както и някои други знаят, че както в Нигер, така и в България и Румъния се осъществи една дълбока несправедливост, реализирана по брутален начин. И рано или късно гнойната рана ще се спука.

Предполагм, че президента Макрон е добронамерен и неговата цел е предотвратяване на събития, но не по силов път.

И понеже България е Нигер и Нигер е България в пълния и преносен смисъл на това мое твърдение, процесите на противопоставяне са в ход.

Налице са и всички предпоставки за влизане в революционна ситуация, поради невъзможност пробемите да бъдат решени с мирни средства.

И затова не е виновна Русия! А алчността на Дивия Запад и нейните местни марионетки.

Полк. Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар