Наско Сираков към Боби Михайлов: Братле, това е истината

в България

Наско Сираков към Боби Михайлов: Братле, това е истината Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира исканата оставка на БФС.

Това се случи по време на церемонията, при която бе открита улица на името на легендата на Левски Сашо Костов.

„Вижте какво, бих призовал Боби да си подаде оставката. Това е срамна работа. Братле, нека те запомнят с нещо добро. Не може цялата държава да е срещу теб, а ти да продължаваш да упорстваш. Това е истината“, каза Сираков.

Той определи случилото се в четвъртък вечер като трагично, но отбеляза, че всички фенове са били обединени от този протест.

Междувременно главният прокурор Борислав Сарафов разпореди проверка на БФС и неговия президент Боби Михайлов след вчерашния протест.

По разпореждане на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов прокуратурата се самосезира във връзка с множество публикации в медиите, съдържащи информация за допуснати нарушения и/или престъпления от различен характер (разходване на публичен ресурс, „черно тото“ и др.) от страна на ръководството на Българския футболен съюз, в т.ч. и от президента на федерацията Б. Михайлов.

Работата по проверката е възложена на Софийска градска прокуратура (СГП), която предстои да изясни факти и обстоятелства, свързани с дейността на футболната федерация в последните години. В хода на проверката предстои да се изиска информация от различни държавни институции – Министерство на младежта и спорта, НАП и др.

Прокуратурата ще информира обществеността за хода на проверката и резултатите от нея.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар