Николай Малинов: От каква позиция Америка раздава правосъдие?

в България

“От каква позиция Америка си позволява да раздава правосъдие?”.

Това попита в ефира на bTV председателят на Национално движение “Русофили” Николай Малинов.

Той обясни, че в други случаи, в които е получавал покани за присъствие на важни събития, магистрати от Специализирания наказателен съд са му отказвали да пътува. Във връзка с това изтъкна, че при тези казуси нито Русия, нито Франция, нито Индия са си позволи да упрекват българската държава.

Колкото до съдия Андон Миталов, на когото му е забранено да посещава САЩ, защо е позволил на Малинов да пътува до Русия, за да бъде награден от президента Путин, председателят на “Русофили” обясни, че не познавал този съдия и не го  е виждал извън съдебната зала.

“По никакъв начин не съм влизал в контакт с този съдия, не знам дали адвокатите ми са говорили с него. Защитниците ми твърдят, че процедурата е спазена и са питани прокурорите за моето излизане извън страната, но ако тази процедура е важна и интересна, разследвайте я в друго предаване.”, заяви Малинов.

Източник: Телевизия Евроком

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*