Николай Ненчев: Възможно е Десислава Радева да е агент на чуждо разузнаване

в България

„Говорим за хипотеза, която обаче не е изключена.

Записите с Румен Радев и с Цанко Стойков е възможно да са направени от чужди служби, тъй като държавният глава не ги е получил.

Възможно е Десислава Радева да е агент на чуждо разузнаване“.

Това заяви пред БТВ бившият военен министър Николай Ненчев.

„Много притеснително беше поведението на Румен Радев при награждаването на Николай Малинов от Владимир Путин в Русия. Той заяви, че не е разполагал с подобна информация, а след това дори не настоя и разследване. Десислава Радева е назначена във ВВС малко след моето постъпване като министър на отбраната. Никога не съм се интересувал от личните отношения. Имах добро мнение за ген Цанко Стойков, но вече подлагам под съмнение качествата му, защото очевидно се прави опит за прикриване на информация. Много добре познавам и неговия глас, и този на президента от записите“, каза още Ненчев.

Той допълни, че ще бъде опасно за живота и здравето на хората, ако Румен Радев успее да „счупи държавата“ и да назначи служебен кабинет. По думите му тогава най-вероятно ще направи всичко възможно, за да прикрие разследването на главния прокурор Иван Гешев срещу себе си.

Източник: Епицентър.БГ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*