Някой знае ли какъв е смисъла от „парламентарната република“ след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли?

в България

Някой знае ли какъв е смисъла от "парламентарната република" след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли? Някой знае ли какъв е смисъла от „парламентарната република“ след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли?

Заедно с президента, премиера и председателя на народното събрание. Всички тези органи съществуват напълно формално, а представителите им са статисти в един престъпен сапунен сериал.

Трудно ми е да говоря, защото огорчението и обидата ме задушават, а гневът ми се превръща във все по-голяма и мощна тъмна ергия. Сега вече всички сте убедени, че в управлението на държавата ни няма чисти хора. Никъде!

Зависимите също не са чисти. Приятели, поставени сме пред много тежки изпитания, които все още не знаете.

Българските политици са превърнати в гумен печат на мафиотските фактури, които унищожиха милиони мечти за светло бъдеще.

Метастазите на тумора са проникнали в костите, тялото, кръвта и мозъка на унижената ни страна. Пригответе се. Кацането ще бъде без колесник.

Но приземим ли се веднъж, заложници не ни трябват! Така се прави.

Максимилиан Робеспиер

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар