Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното! 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност

в България

Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното! 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното.

След 20 годишен грабеж и тенденциозно стопяване на спестяваниията на българите запяха нова песен – еврозоната и шенген. Бързо забравиха изминалите години и не искат да говорят за тях.

Този път вече сме щели да станем богати, само да ни сложат в задния си джоб и готово. Ясно е, че и това е поредната лъжа, но тъжното е, че милион българи загубиха живота си през това смъртно време.

Без никаква милост от страна на окупаторите както, врочем, винаги са го правили! Безсъвестно.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Така минаха цели 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Днес вече всички наши политически лидери са мултимилионери. Кажете поне едно име на политик, който не е милионер от политиката на предателство, което върши – скрито или явно?

Орбан смрази: Български политици са взели милиард евро, за да вкарат страната си във война с Русия!

САЩ прехвърлят в България военно оборудване от Александруполис

Няма такъв, мили мои. Може да има само във вашите малки и празни главички, но в реалността няма! И няма как да има. Нещо повече, предстои най-лошото в цялата тази игра на смърт. Освен да ви ограбят под евроатлантическо ръководство, нашите хаджипенчовци ще изпратят и децата и внуците ви на война. Не техните деца, а вашите! Те ще избягат в първия удобен случай и ще си харчат откраднатите милиони, а за вас ще остане гробищата. Това е края на хилядолетната ни държава. Има само един изход – да направим неочакван избор. Фатален за всички тях и толкова внезапен, че да не могат да реагират.

Нещо такова, което заличава престъпниците! Завинаги и безвъзвратно.

Ако ще има война, нека всички подпалвачи изгорят в нея.

Няма да спра да ви питам, няма.

Вие наистина ли искате да съучаствате чрез гласуване във фалшифицирани избори на продажници, които ще взимат по 15 000 лева заплати плюс корупционните такси, а вие ще сте доволни, че ще достигнете средния европейски доход след 45 години? Защото това пише в прогнозните стратегически документи на ЕС/ това е обективно/ и няма никакво значение какво ви блее някой наш депутат-храниник, независимо колко и как ще го храним.

Разбирате ли какво ви казвам, българи? Събудете се и спрете да слушате палачите си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!

Nikolai Markov

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.