Писна ми от алчност и лакомия. Ще се задавите, ей. И вие, и така наречените работодатели, пардон РОБОВЛАДЕЛЦИ

в България

По Канал 3 сега съобщиха за конкурса Мистър и Мисис Икономика.

Та, това ме провокира да излея гнева си по повод опита именно на тези лустросани и тунинговани господа и дами, подкрепяни от тези, дето ужким са ни слуги – правителството, да отменят плащането на първия ден от болничните.

Боли ги до дъното на мизерните им душички, че тези пари не отиват за яхтите, именията, частните самолети, джуките и другите тунинги на любовниците им, както и луксозните им пътувания, а за работниците им, пардон РОБИТЕ ИМ.

Бясна съм на това решение, защото аз съм редовен данъкоплатец, неползвал болничен над 20 години. Но, въпреки това си плащам всички осигуровки до стотинка. И заради някой, който МОЖЕ БИ злоупотребява, аз и милиони като мен ЩЕ СИ ПЛАТИМ, че сме болни.

Аргументът на герб и комсомолските работодатели, че 90% от кратките болнични били фалшиви?!?! е обидно ТЪП за работещия електорат в България.

Първо, кой, кога и как го сметна. И второ, като лекар да питам тези мисловни титани имат ли представа, че това ще мотивира хората да не ползват болнични за остри заразни заболявания с много висок контагиозен индекс /да се ограмотят малко и да прочетат какво означава това/, с което пряко ще допринасят за развитие на епидемии, респ. ще нараства риска от увеличаване на усложненията от тези болести. А това ще им излиза много по-скъпо на пишман работодателите ни. Все пак говорим не за пренасочване на пари от ТНТМ, а за сериозни неща, свързани със здравето на хората.

Че сме просто електорални единици е ясно, но все пак трябва да остане някакъв брой ХОРА, които да ги избират тези управници, че и да работят, за да има откъде да се краде.

Писна ми, наистина ми писна от арогантност, алчност и лакомия. Ще се задавите, ей. И вие, и така наречените работодатели, пардон РОБОВЛАДЕЛЦИ.

Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар