Пройнов: Господа политици, разбрахте ли се?

в България

Пройнов: Господа политици, разбрахте ли се?


Стефан Пройнов: Над 2 милиона пенсионери, eдин милион младежи и деца до 15 годишна възраст. 25 % от населението е над 65 годишна възраст. Прогресивно застаряваща нация.

На всеки 100 човека излизащи в пенсия на пазара на труда у нас влизат 63, което прави отрицателен прираст на заместване с 37 % затова пенсионерите остават да работят. При младите се наблюдава пълна функционална неграмотност – не умеят нищо, как да работят тогава без да се наранят и да не бъдат опасни за околните? Днес можем да наречем пенсионерите герой на труда, защото се налага да работят повече от младите.

Да видим какво се случва с отрицателният прираст на нацията – над 60% от родените деца са от двойки без брак като младите хора не усещат сигурност в страната за да се обвържат трайно, а абортите са повече от родените деца. През изминалата година вътрешната миграция в страната е над 200 000 човека са сменили своето населено място в търсене на работа и по-добри условия на оцеляване не използвам умишлено думата живот. Без стабилност в политиката не може да се гарантира такава в икономиката, без инвестиции в икономиката няма да има работни места, без работни места няма да има млади в страната и все повече от тях ще напускат родината ни, а кой ще ражда е въпросът?

Кой ще плаща данъци? Кой ще плаща пенсионни и здравни осигуровки така нужни за пенсионерите у нас? Стефан Пройнов: Предстои време, в което в България ще влязат най-големите пари от ЕС досега и ако всички политици не се разберат как да подобрят качеството на живот на хората? Как да подобрят микро климата при малкият и среден бизнес? Как съд и прокуратура да покажат на света, че в България има ред, законност и справедливост? Как да се създадат работни места и ред стимули за младите, но тези стимули да вървят ръка за ръка с тяхната подготовка и реализация. Хората в неравностойно положение да получат повече шанс за надомна работа за да си подпомогнат с мизерните пенсии. Да се видят реални действия срещу мафията във всички сектори.

Да се гарантира нормалност в обществото и стимули за всеки, а не усвояване на определени кръгове от фирми за другите рекет и пълнене на партийни каси. Шегуваме се в социалните мрежи, че талибаните сформираха правителство, а ние не, защо ли? Май единственото, което обединява политиците са парите, а не волята на суверена?

Та, господа политици, разбрахте ли се, защото по опитните в политиката знаят как да преметнат по-неопитните, а младите трябва да покажат воля за промяна не за подмяна, защото хората ще усетят всичко това и те го усещат всичко е поскъпнало двойно, но се мълчи, а на обикновеният човек му тежи и ако до вчера едвам свързваха двата края и последната седмица преди пенсия и заплата всички бяха на вересия то днес след първата седмица вече са на вересия и те усещат тази грозна и ужасна орисия.

Та разбрахте ли се от къде ще крадете от народа или от ЕС, защото ако от народа то бързо ще ви сменят!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар