Проф. Андрей Пантев: Милите ни депутати боравят с 300 думи, страшно е! Тежко на България!

в България

 Проф. Андрей Пантев: Милите ни депутати боравят с 300 думи, страшно е! Тежко на България! Проф. Андрей Пантев направи на нищо родните политици!

Проф. Андрей Пантев изказа мнението си за родните политици, които едва ли ще бъдат щастливи и горди да го чуят. Според Пантев и едните, и другите (визираме по-лустросаните и типа Бойко Борисов) са един дол дренки, зад чиято фасада се крие едно голямо… нищо.

Проф. Андрей Пантев обрисува грозната картинка на политическия ни елит

„Погледнете картинката в парламента, но не просто да гледате, а да слушате. Ще видите едни добре облечени, излъскани, спретнати госпожи и господа, които, за жалост, като си отворят устите, показват колко струват.

Първо – те не казват нищо съществено, много приказки, никакъв смисъл. И второ – тези много приказки са съставени от има-няма 300 думи. Толкова си имат в речника хората и за повече не придирят. Това е страшното и тежко на България и българите с подобни „водачи“, иронично, но и с болка коментира проф. Пантев.

Той не крие носталгията си по една друга наша родина, преди доста лета, когато сме имали българи, завършили в Париж, във Виена, в Лондон, но които, след обучението и завръщането си у нас, са тръгвали от най-ниското стъпало на стълбицата.

„Тези хора са ставали първо обикновени чиновници и са се изкачвали плавно, стъпало по стъпало към върха, с труд и почтеност. Не са ставали веднага министри, както е сега.

Нали разбирате, че в парламента има лица, които са депутати от години, ще се пенсионират като такива, а реално нямат и ден трудов стаж някъде другаде. Не е ли абсурдно това?!“, пита проф. Андрей Пантев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*