Проф. Атанас Семов: Ние сме една самоубиваща се държава

в България

Проф. Атанас Семов: Ние сме една самоубиваща се държава

В тези 33 години няма нито една значима положителна тенденция в развитието на страната ни, каза той

В нашето общество за тези 33 години се развиха три феномена, които нямат аналог в нито една друга цивилизована държава никъде по света особено пък и трите заедно: посегателства над лекари и учители, телефонните измами и купуването на гласове

„10 ноември беше краят на един съвсем сгрешен режим и началото на една голяма надежда.

Днес, 33 години по-късно констатацията не може да бъде друга, освен че тези 33 години са един от най-тежките периоди в цялата история на България, защото си съсипахме държавата.

Ние сме една самоубиваща се държава и нещо повече, аз си мисля, че в тези 33 години няма нито една значима положителна тенденция в развитието на страната ни“, смята проф. Атанас Семов.

„В нашето общество за тези 33 години се развиха три феномена, които нямат аналог в нито една друга цивилизована държава никъде по света особено пък и трите заедно:

посегателства над лекари и учители, телефонните измами и купуването на гласове.

И вместо ние да се опитаме да се справим като общество с тези недъзи, сега връщаме отново чрез хартиената бюлетина някои от механизмите за контролиране на гласовете и купуване на гласове“, сподели проф. Семов.

Източник/ци: Проф. Атанас Семов: Ние сме една самоубиваща се държава

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар