Проф. Иво Христов: За разлика от България, Русия се управлява от вменяеми хора

в България/Свят

Вотът на недоверие е задължение на една опозиция.

Ако не внесе вот, всички ще я обвинят защо нищо не прави.

Трябва да се прави това, което трябва, пък да става каквото ще.

Четох документа на „Единение“ и с по-голяма част от констатациите съм съгласен. Намираме се пред катастрофа. Разпадат се цели социални и технически системи. Това каза депутат от БСП проф. Иво Христов по БТВ, пише Фрог нюз.

Със и без личността на Путин, който и да дойде след него, той да не може да отмести Русия от курса, който е предприела. Създава се национален суверенен национализъм вътре в страната. За разлика от България, Русия се управлява от вменяеми хора. Моделът в Русия постигна успехи-възстанови разпада на страната, възстанови вертикалата на властта. Путин възстанови международния авторитет на Русия. Хората не живеят добре.

Там бавно и и сигурно се надига голямо социално недоволство заради олигархичния модел на обществото. Това повече не може да се търпи. Има наченки на разбиране, че това не може да продължи. Велика сила има като имате технологично превъзходство. То се базира на друг тип вертикална матрица. Русия трябва да има нов технологически и социален дизайн. Част от висшите държавни чиновници вече осигуряват децата си.

Путин започва да отпушва напрежението. Бедна Русия финансира богата Америка. Този кабинет е камикадзе. Индикатор за промени са реформиране на данъчната система. Иран е ключова страна в Близкия Изток. Ако бъде взривен, ще създаде огромен проблем за Китай и Русия.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*