Проф. Иво Христов: Политическите хубавци ни превърнаха в посредствено общество, което да доят лесно!

в България

Проф. Иво Христов: Политическите хубавци ни превърнаха в посредствено общество, което да доят лесно! Проф. Иво Христов не е оптимист за бъдещето на страната ни!

Изобщо не е оптимист за бъдещето на държавата ни проф. Иво Христов и не го крие. Още повече сега, в дните на задълбочаващата се криза в Европа и кризата от войната между РФ и Украйна.

За последното той дори се бои, че България и Румъния ще бъдат превърнати в „пушечно месо“, ако и когато трябва да бъде изпратен някой на украинския фронт.

Колкото до еврото, Христов е убеден, че референдум няма да бъде направен, дори и това да е наложително. „Нещата вече са уредени, работата е опечена без знанието и мнението на народа.

Нашият лев им е нужен на онези от Запада, които са в криза и макар и малък, левът ни ще им е от полза като се трансформира в евро“, казва проф. Иво Христов.

Той е твърдо против смяната на валутата ни, защото вижда години на „апокалипсис“ ако това се случи, но за жалост смята, че не можем вече да го избегнем.

Не и когато нямаме нормална политика и дори един лидер, който да мисли и работи за българите, а не за джоба си. Лидер като Виктор Орбан за унгарците…

„Политическите уроди, които си чешат езиците по медиите от години насам, ни превърнаха в едно посредствено общество.

В общество, което може да се манипулира и да се лъже лесно, с единствената цел да издоят колкото и каквото има за доене“, бесен е проф. Иво Христов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар