Путин се гордее с победата във Втората световна война

в Свят

Руският президент Владимир Путин заяви, че по време на съветския период е било направено много за страната и изрази благодарността си към предишните поколения, предаде ТАСС.

Президентът на Руската федерация отговаря на въпроси по време на станалата традиционна годишна пресконференция. Близо 1900 журналисти, руски и чуждестранни, участват в голямата пресконференция на Путин.

„В съветския период беше направено много, с което можем да се гордеем. И ние продължаваме да сме горди с това: победата във Великата отечествена война, пробивът в Космоса, както и много други достижения“, заяви руският президент Владимир Путин.

Руският лидер коментира и войната в Източна Украйна. По думите му основният проблем се състои в това, че Киев няма желание да реши конфликта чрез диалог с населението в Източна Украйна. Путин коментира и допинг скандала, който доведе до изключването на руските спортисти от големи състезания. Путин смята, че наказанията трябва да бъдат индивидуални, за да не страдат "чистите" спортисти.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*