Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава

в България

Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава Атанас Славов за пореден път тиражира мантрата на ДБ: „Надявам се ДПС да подкрепи конституционната реформа“. Геополитическа и политическа недалновидност и тъпоъгълничество!

Заради тяхната боклучлива конституционна реформа ще харижат България на който може да я вземе. Да не говорим, че са клекнали и са дали пръчката на своя унищожител.

На най-големия си враг, който ги бие през ръцете, смалява ги и им се усмихва. Наистина фрапиращо губещи палячовци. Загубиха всичко, на което се основаваше тяхното съществуване. Даже ексклузивната си връзка с американското посолство.

Собствената им глупост ги изгриза отвътре. Вместо да се сетят накъде бутат България, която явно не умее да се самоуправлява, те продължават да я тласкат към бездната на бездържавност и вилает-сателит на южната ни съседка. Пилешките им мозъци стигат до собствения им нос, с който подушват единствено някакво измислено доволство, че ще ограничат функциите на прокуратурата.

Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава. А някои от политиците ще се самоуспокояват, че управляват финансово-енергийни потоци от Русия през Турция до нас. Ситуацията е: да продадеш България!!!

Всеки си има задачки, един – съдебна реформа, друг – Магнитски, трети – рафинерията, четвърти – газа, пети като Асен и Кирчо – да врътнат няколко схемички, шести – да смотае ПП-тата. Такова неспособно и продажно племе не може да запази държавата, която му беше подарена преди около 140 години. Време е всичко да си дойде по местата, както си е било преди това. Този, който ни е подарил държавността, да се опита да ни я отнеме. За назидание. И никакъв ЕС и НАТО няма да ни спаси. Ще го решат докато спим през нощта или правим невежи циркове в парламента.

Малкото грамотни и обучени в областта на националната сигурност измират, остават пилешките IT-фантасти, чуждите агенти, както и алчните грабители на прехода, които считат, че ще могат да живеят космополитно и без граници, извличайки безкрайни потоци от вилаета. Остава въпросът къде?! Къде ще живеят?!

В африканска и ислямска Европа ли, която изостава от Америка и Азия със скандална скорост??! В котела, който се очертава съвсем скоро да започне да кипи на Балканите ли?!

В САЩ, Великобритания и Канада на глобалисткия финансово-идеологически-тоталитаризъм ли?! Няма предател на родината си, който да е преживял дълго и добре в Лондон, мога да посоча безкраен ред от примери. Чуждите родини не обичат предателите на коя да е родина. Никой не обича предателите. И Господ не ги обича.

Kalina Androlova

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар