След като се покри в зайчарника, днес Борисов изпълзя с нова идея за спасението Си

в България

МУТРАТА СЕ ОПИТВА ДА СЕ ОТКУПИ

След като се покри като пл*х в зайчарника, днес Онуй изпълзя с нова идея за спасението Си.

Този път щял да хвърли два милиарда лева за справяне с кризата, да раздаде едни пари. Явно в болното си съзнание вече си представя как са фотка отново с благодарни фенове.

Само, че ние не искаме парите той да ги разпределя. Защото това НЕ СА НЕГОВИ, а наши пари, на държавата, които ние сме внасяли в бюджета. А си го знаем отдавна, че той освен да краде, друго не знае.

На пенсионерите щял да им даде по 50 лева отгоре върху пенсиите за три месеца.

Тоест, около 26-27 евро. Интересно защо не попита в Италия например какви средства дадоха на гражданите си?! Това е подаяние, а не помощ. Да не коментирам, че цените се вдигат всеки ден.

Проблемът е в управлението. И от тези два милиарда 325 милиона отново са за магистрали, все едно хората асфалт ще ядат през тежката зима, която се задава. А за бизнеса е ясно кои ще получат пари – тези, които са подлоги на управляващата шайка престъпници.

Не трябва и няма да допуснем отново един престъпник да разпределя парите за кризата. С това няма да се откупи. Да вземе да раздаде парите си от чекмеджетата, та да може поне да има смекчаващо вината обстоятелство при присъдите!

Оставка, мутро! Ние не се продаваме!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

МУТРАТА СЕ ОПИТВА ДА СЕ ОТКУПИСлед като се покри като плъх в зайчарника, днес Онуй изпълзя с нова идея за спасението…

Публикувахте от Елена Гунчева в Понеделник, 27 юли 2020 г.

<

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар