Стефан Пройнов: Тодор Живков и иманярството

в Бай Тошо/България/История

Стефан Пройнов: Тодор Живков и иманярството


Стефан Пройнов: Тодор Живков е бил на ясно за огромните залежи и натрупани богатства на злато по нашите земи. След като Людмила Живкова започва по дейно да се занимава не само с култура, но и с търсене на несметни богатства резултатите не закъсняват.

Говори се, че едни много тонове злато са отишли за Франция, а руснаците също са дошли и са взели всичко от Мишкова нива в Странджата. Говори се за много тонове със злато и сребро заминали по направление Русия и чужбина. Людмила Живкова не спира визитите си по света – в Индия, в Англия при кралското семейство, в Монако и къде ли не тя получава информация . Тодор Живков нарежда на партията да се направи анализ на залежите и рудниците на прогнозните приходи, които можем да имаме от злато.

Стефан Пройнов: Истината е шокираща – България е най-богатата страна в света по залежи на злато по количество злато на тон руда. От Русия изискват Людмила Живкова да бъде свалена от най-високият пост в министерството на културата.

Тогава и Людмила Живкова умира някак си при странни обстоятелства като това е предупреждение за Тодор Живков. Има секретно събрание на ЦК на БКП на което след като се представят доказателствата, че в недрата на България има повече злато, отколкото едва ли не по целият свят се взима решение да се засекрети всичката тази информация. Геоложка служба се разформирова и България става единствената страна, в която няма геоложко служба или дружество .

Започва да се пуска дезинформация, че не сме толкова богати на залежи, че е скъпо за добиване и така нататък. Думите на Тодор Живков са за златните ни находища: „България е твърде малка за да се бори със световните сили”.

Това става най-пазената тайна докато режимът на Живков е свален и Бойко Борисов като негов пазвантин работещ за Американците не продава тази информация. Чудите се защо се отваряха в последната година още три рудника ли?

Стефан Пройнов: Както съм казвал много пъти до сега чисто исторически и географски доказано: „там където има злато хората живеят в бедност и нищета, а там където има петрол живеят в условия на войни”.

 

Та някой хора продадоха суверенитета ни вместо да откупят свободата ни те ни продадоха в робство – ние сме колония и вместо да сме най-богата страна сме най-бедната.

Стефан Пройнов: Пуснете хората с машините поне да влязат малко пари из народа и в хазната.

Тя малко тая работа със златото като поговорката за кучето и магарето дето вързали едно куче за една бала слама – хем не ядяло кучето слама, хем не давало на магарето.

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар