Стоян Мирчев: Дори футболните противоречия могат да бъдат разрешени, ако спрем срутището ГЕРБ

в България

„Обединението вече е на много по-високо равнище. Дори футболните противоречия могат да бъдат разрешени с една единствена цел – да спрем срутището ГЕРБ, което унищожава страната ни“.

Това заяви Стоян Мирчев от БСП в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

В една листа на партията има двама кандидати – един от ЦСКА и един от „Левски“. „Тези кандидати са намерили силата да са в една листа и да се борят за България“, каза Мирчев.

Той коментира, че при подреждане на листите винаги има доволни и недоволни, но социалистическата партия е готова за предстоящия вот.

Относно напускането на Боян Чуков, Мирчев коменитра, че той винаги е имал амбиции за различни кариери, които не отговарят на възможностите му. „Може да е дошъл моментът някой да му е предложил някоя по-висока позиция“, каза Мирчев.

Той е категоричен, че е много важно какви ще бъдат политиките на партиите, а не да се правят сметки.

„Накрая трябва да има парламентарно мнозинство. Не може и при трите управления да се правят едни математически сборове и виждаме какви са крайните резултати“, каза още Мирчев.

Относно масовата ваксинация и управлението на коронавируса в страната Мирчев коментира, че цари хаос и проблемите не се разрешават.

При подреждане на листите винаги има доволни и недоволни, но социалистическата партия е готова за предстоящия вот“, подчерта пред бТВ Стоян Мирчев, който е определен за водач на листа на БСП в Перник.

„Сигурно са се объркали нещо колегите, виждали сме се на изнесено заседание в Перник“, отговори той на твърдението на областния председател на БСП, че „не са виждали Стоян Мирчев в Перник“.

Мирчев обясни отводите там не с неговата кандидатура, а с това, че БСП трябва да запази членовете си, които работят в местната администрация на мястото им.

„Ние не сме против нашия кмет на Перник“, обяви той.

Източник: Епицентър.бг

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар