Студ скова южната ни съседка

в Свят

Обилен снеговалеж и ниски температури затрудняват придвижването в Гърция. Част от егейските острови остават откъснати от континента, след като фериботите спряха работа. Пътищата остават заледени.

Затворени са пътните артерии в Атика. Автомобилите се движат само с вериги. В Евбеа студенти затънаха в снега с автобус, но бяха спасени.

Температурите спаднаха до минусови стойности на много места в Гърция. Заледени участъци има по цялата пътна мрежа на страната, предупреждават полицаите и препоръчват внимателно шофиране.

Забраниха движението на товарни камиони от Атина към град Ламия. Днес се очаква сняг и в северната част на Гърция, предимно в района на Халкидики. Тежката обстановка и снеговалежите ще продължат до Нова година, прогнозират синоптици.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*