Та, да бъдем българи, все пак! Да последваме традициите, завещани ни от Калояна!

в България

Та, да бъдем българи, все пак! Да последваме традициите, завещани ни от Калояна! Дали може за Коледа да се дегизирам като средновековен български войник и да омаам няколко шамара на който рицар си хвана?

Няма да стигам до крайности да спазвам бойните традиции от онова време и да го пека жив в бронята му или да го оставям да затъне в калта /а сега – дал Бог кал навсякъде/, докато се удави, дори няма да го хвърлям от кули.

Ама за традицията да се спази по отношение на рицарстващите по тия земи….

Масони, темплиери от АлиЕкспрес: БАЙ ГАНЬО ФОРЕВЪР – И все пак нашите циркове са най-добрите…

Впрочем битката край Адрианопол е била много важна. Балдуин І, Енрико Дандоло и Бонифаций Монфератски, както и цвета на рицарите в Европа, намират смъртта си в резултат от сблъсъка си с българите.

Донесли са се, видиш ли, рицари и тамплиери и разни там венециански дожове да ни налагат с мечовете си европейска култура, а са срещнали ….ами …ура!

Та, да бъдем българи, все пак! Да последваме традициите, завещани ни от Калояна!

Елена Гунчева-Гривова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар