Трагедия! Издъхна бебе със следи от зверски побой

в България

Трагедия! Издъхна бебе със следи от зверски побой Органите на реда в столицата разследват смъртта на невръстно дете.

То било на възраст година и 10 месеца. Случаят е от квартал „Люлин“. В същото време в групите на района в мрежата бе споделена шокираща история, видя GlasNews.bg.

Жена споделя, че докато била на консултация в 12-та поликлиника, станала свидетел на инфарктната ситуация. Баща с дете на ръце връхлетял в лекарския кабинет. То било увито в одеяло. Столичанката разказва, че гледката било „потресаваща“. Детенцето било посиняло, течала кръв от устата, ушите и нослето му. Неговият родител крещял, че то не диша.

Медиците веднага опитали да окажат помощ, но след известно време то издъхнало. Това разказва жената. На място веднага пристигнали екип на Спешна помощ и МВР.

Дамата твърди, че от лекарите се разбрало, че детенцето е било пребито зверски.

Вижте цялата публикация на жената, споделена в мрежата:

„Днес ми се случи нещо, от което още не мога да се отърся. Бях на месечна консултация в 12 -та поликлиника с децата и докато доктора преглеждаше едно от децата на вратата, почна да се блъска.

Докторът отвори вратата и беше баща с дете на ръце увито в одеяло и крещеше, че детето не диша. Детето видимо на не повече от три години, но гледката беше потресаваща.

Кръв от уста, уши, носле и вече беше посиняло. Доктора веднага се втурна с още няколко доктора и сестри да спасяват детето. След около 10 минути дойде Бърза помощ и полиция.

След още 10 минути извадиха детето в безжизненото състояние и го откараха с линейната. Не знам как е детето, но от докторите се разбра, че детето е пребито зверски, и за съжаление едната сестра изкоментира, че едва ли ще оживее… Моля ви хора, ако нямате търпение, жалание и нерви – не раждайте деца.

Този следобед стана ясно, че полицията в София изяснява причините за смъртта на дете на година и 10 месеца. По първоначална информация, сигналът е подаден тази сутрин от родителите на детето, които живеят в столичния квартал „Люлин“.

На мястото била изпратена линейка, съобщава БНР. Тя е откарала детето в столична болница, където то е починало.

В момента текат разпити, образувано е досъдебно производство. Тепърва ще се изясняват причините за случилото се.

Няма официални данни, че става въпрос за един и същ случай. Но най-вероятно не става въпрос за съвпадение. Припомняме, че преди месеци в Пловдив имаше шокиращ случай за насилие над невръстно дете, който завърши със смърт.

Тогава 2-годишно момиченце от Пловдив почина в болница след близо месец борба за живот. Органите на реда остановиха, че то било пребито от своято осиновителка. Нейната първоначална версия бе, че малката Севда паднала от леглото.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар