Тъжен съм, но нямах друг избор, заяви принц Хари

в Свят

Принц Хари разкри, че е взел „с голяма тъга“ решението да се откаже от титлата си, но не е имал „друг избор“.

В емоционална реч, произнесена на благотворителна вечеря в Лондон, херцогът на Съсекс каза, че той и съпругата му Меган Маркъл са искали да продължат да служат на кралицата, но без публично финансиране. „За съжаление, това не беше възможно“, допълни принцът.

Хари произнесе речта си ден, след като Бъкингамският дворец обяви, че той и съпругата му Меган вече няма да бъдат действащи членове на британското кралско семейство, предаде Би Ти Ви.

Двамата обявиха, че ще възстановят 2,4 млн. лири, платени от данъкоплатците за обновяване на имението „Фрогмор Котидж“, което им беше подарено за сватбата. Те също така ще плащат наем за къщата в Уиндзор, която ще остане техен дом, докато разпределят времето си между Великобритания и Канада.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар