Авиокомпания пуска допълнителни полети по Коледа и Нова година

в Новини

Националният авиопревозвач „България Еър“ ще осигури на пасажерите си повече възможности да се съберат с любимите си като увеличи броя полети между София и две от най-търсените дестинации, които са и сред най-големите трансферни пунктa в Европа – Лондон и Амстердам.

Допълнителните полети са заложени в резервационната система и вече са отворени а продажба. На уебсайта на авиокомпанията може да откриете допълнителна информация за тях, както и необходимите документи за пътуване.

В интерес сигурността и здравето на пасажерите и екипажите, носенето на маска на борда на „България Еър“ е задължително за всички, а за да се минимизира шансът от предаване на каквато и да била зараза, самолетите на компанията се почистват и дезинфекцират преди и след всеки полет със специални препарати.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар