Бай Тошо: Аз мога да ви оправя за месец!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Аз мога да ви оправя за месец! Бай Тошо, ако беше днес тук народната милиция щеше да арестува политическата мафия и щеше да възобнови икономиката.

Незабавно щеше да възстанови земеделието, с което да се изхрани народа, а здравето щеше да е безплатно и качествено. Изтичането на здрави сили и мозъци щеше да бъде преустановено, а големите капиталисти щяха да се сблъскат с нова национализация.

Всичко от народа за народа, а казармата и трудовите войски щяха да се върнат, а трудовите войски щяха да строят магистралите и АЕЦ.

Границите стават охраняеми, а трафикът на наркотици щеше да търси друг път по пътят си за тази демократична Европа.

Военният комплект щеше да работи яко и да носи милиарди у нас. Златото щяхме не да си го добиваме и така долари и злато взимат навсякъде и така България щеше да крепне и да богатее, а хората щяха да бъдат по-спокойни.

Битовата престъпност спира на мига, а малцинствата стават равноправни не привилегировани.

Чао на чуждите фондации, да се месят в техните страни и малкият и среден бизнес получава безлихвени заеми така и пазара на труда ще спадне и пускаме милиарди в Българската икономика като на първо място стават българските стоки и магазини пък да видим дали няма хора, пък да видим дали няма народ и нация?

Аз Бай Тошо ви казвам, че стотици, ако не и хиляди млади хора, който работят в тези западни компании у нас с нужните знания, познания и умения да направят план за спасение на страната до последната стотинка, до последният човек.

Има и хората, и ресурсите да бъде спасена България, но няма я волята обаче, защото Бойко го командват от чужбина и той ще защитава техните интереси не вашите!

Затова и децата ви ще са кръвен данък за другите държави, затова и земята ви е сметище на чуждите държави, затова и въздухът и водата ви ще бъдат замърсявани и продавани като по една гола душа ви остана и нея ще продадат, но просто няма кой да я купи!

Мен ме е срам, вие останахте и без капка свян, а хунтата коли и беси и на всеки в съдбата се меси!

Виж повече на Bultimes Info

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар