Бай Тошо: Аз ще ви припомня някои цитати на Айнщайн

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Аз ще ви припомня някои цитати на Айнщайн


Бай Тошо: Истината за простакът…Айнщайн: ”По-лошо от изкуственият интелект е естествената простотия”! „Само две неща са безкрайни − Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен”. Та най-страшният вирус погубил вашата цивилизация можете да го наречете Глупост или простотия.

Бойко Борисов има в излишък това качество и затова България върви към своят край, но както казва Борисов: ”Аз съм прост и вие сте прости”. Ами простите сте, ами щом позволявате прост човек да управлява съдбите ви, щом му позволявате да Ви манипулира. Едно голямо Аз – Аз дадох, Аз построих, Аз открих завод, Аз бях мъж на годината, Аз, Аз и Аз. Бай Тошо:

Мене да сте чували да казвам „аз дадох“ или „аз направих“? Никога! Не, дори на пленум заявих, че „може да решава само този, който има пари“ дори и аз като главен секретар не мога да взимам решения, защото нямам пари. Но да се върнем на простотията на бодигарда – Борисов тя е необятна както казва самият Айнщайн:

”а необятна може да се преведе, че няма край! Дали неговото управление обаче ще има край решавате вие. Много цивилизации са изчезнали от ликът на земята, но ние Българите ще сме първите изчезнали от простотия.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар