Бай Тошо: Борисов викаше работа, а те останаха без работа!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Борисов викаше работа, а те останаха без работа!


Бай Тошо: Истината е, че Борисов ограби и без това малката средна класа, а именно тя е активната страна в страната ни. Меркел си отива с нея и Борисов, но защо ги излъга неговите като цяла кампания викаше „работа, работа и пак работа“, а сега те останаха и без работа. Останаха без работа, защото и много богаташи останаха без богатства заради Борисов, но това е друга тема – тема за разбойниците.

Комунистите от ГЕРБ досега клатиха комунистите от БСП, но не виждам реваншизъм. Нещо не мога да ги разбера ГЕРБ като скандираха „работа, работа“, а от БСП сега масово започват работа докато в ГЕРБ разцепление безработица – кой в отпуск, кой в болнични, кой в оставка? Бай Тошо: Стана ясно, че и ромите няма да гласуват групово, защото държавата ще следи дето се казва и те останаха без работа.

За да има ред и дисциплина трябва силна ръка и здрав инат, трябва воля и храброст за победа и гледам Бойко Рашков ги замята така трябва пълно прочистване. Сега има толкова бухалки на пазара доказали се, че не вършат работа, че те бяха у властта и не можаха да я задържат камо ли да се преборят на ново и да я вземат, некадърници са, това е! Мафията си назначи удобни и послушни некадърници за да си ги управлява, а те трябваше държава да управляват! Е как ще решат проблема, па те ще излъжат, ще се изметнат?

Може да решава само този, който има акъл, а пари ще се намерят било то на заем, било то от еврофондове. Едно ме притеснява, че някои другари и другарки им замириса на власт и забравиха кой десет години всеки ден им помага дето се казва станаха и те като онези от ГЕРБ – не си платиха за труда на предните, няма да си платят и на тези и така слизат, изкачвайки се.


Та, ако някъде някой взима пари дето не ги е изработил, то другаде някъде някой ще изработи пари, който няма да получи. И така за едни работата, за други парата, но едно ще кажа на самовъзгорделите се другари и другарки „парата идва и си отива, отива и накрая оставате без другари и без пари“!

Виж повече на Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар