Бай Тошо: Борисов, от хубаво ли избягаха 2 милиона в чужбина кажи?

в Бай Тошо

Бай Тошо: Борисов, от хубаво ли избягаха 2 милиона в чужбина кажи?


Бай Тошо: По мое време пазихме границите от Западният свят и да избяга някой беше много трудно. След свалянето ми много хора отидоха в чужбина да видят онзи мечтан свят, но мечтите им се сринаха, защото срещнаха един враждебен свят с жестоки правила за оцеляване. Оставиха домове, градини и мазета пълни с храна, напускайки страната.

Сега напускат страната хора без дом и бъдеще, напускат страната принудени да оцеляват, да търсят прехрана за себе си и своите близки тук. Такова преселение и по времето на Аспарух не имало – над 2 милиона са прокудените от страната ни ограбвани от мутрите, банките и правителството покровителстващо престъпността .

Никого не сме принуждавали хората да напускат страната освен онова с голямата екскурзия, но това е друга тема. Днес хората напускат страната, защото нямат препитание и тук нямат шанс да оцелеят затова.

Тези, които напускаха по мое време не бяха нито гладни, нито жадни и не бяха принуждавани. Някой ще попита ли Борисов защо прокуди над 2 милиона Българи да се скитат немили-недраги по света, изоставяйки род и родина?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар