Бай Тошо: Борисов тези дето ги e мачкал накрая ще го смачкат!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Борисов тези дето ги e мачкал накрая ще го смачкат!


Бай Тошо:
Историята го доказва, че рано или късно всичко се връща, а на Борисов много хора имат да си връщат. Видовден има и за него ще има. Тези дето ги е еб@л с 200 отзад не са двеста, а те са милиони и рано или късно ще му го върнат. Тези избитите мутри и бандити техните семейства и приятели само чакат да падне от власт и ще си отмъстят.

Тези бизнесмени, които останаха без бизнес, също чакат. Тези младите дето са в чужбина прокудени от България също страдат за своите близки и роднини тук подложени на геноцид. Майките, които системата не ги уби, но системата ги остави без деца да се скитат в чужбина без дом и препитание да робуват и да просят, да проституират и да се молят за работа те не биха простили. Затворите са пълни с несправедливо осъдени и нима техните близки не знаят това? Кой ще му прости кажете?

Пенсионерите за 50 лева, ли?

Безработните останали без работа, а банките ги притискат за вноските им, за жилища и кредити, кой? Аз Бай Тошо ви казвам, че всеки плаща за греховете си рано или късно, но Борисов има много грехове и те не са към един човек за да помоли за прошка, а те са към един цял народ, който няма да му прости и изборите ще го докажат, а бъдещето ще докаже моите думи, че отмъщението няма срок на годност и ще застигне Борисов и хунтата!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар