Бай Тошо: Българи, излезте и гласувайте за да се усетите като народ!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Българи, излезте и гласувайте за да се усетите като народ!


Бай Тошо: Човек се ражда без да ще, живее, както ще и умира без да ще! За да се усетим като народ трябва да сме единни, заедно можем да дадем на душата си това що иска. Всички искате едно – спокойствие, финансова стабилност да можете да получавате справедлива плата за трудът си.

На село хората живеят истински, а градовете се превърнаха в пансиони за работници, а кога отровният градски живот надделее ставате болни и никому ненужни, никому непотребни.

За да имате достойни пенсии, за да имате високи заплати народ трябва, а не мърши. Не се подавайте на страха, излезте и гласувайте и така ще стопите гласовете на хунтата.

Защото като гледам това не е живот, вашето оцелявате докато паднете, а децата ви оцеляват в чужбина, а кой ще се грижи за вас, кой ще се грижи за нашата родина като оставили сте я на мафията?

Вие сте последното поколение, което може да спаси страната след това идва тотално робство и диктатура и не само на мен ми се струва!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар