Бай Тошо: Всяко действие има равно по сила противодействие

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Всяко действие има равно по сила


Бай Тошо: Законът на Исак Нютон е неприложим! Има поговорка: „Че мързелът не морял, но мъчел” Аз Бай Тошо ще Ви докажа, че мързелът убива. Закон на Нютон гласи: „Всяко действие има равно по сила противодействие”. На практика затворените хора по домовете си един ден ще излязат на улицата със същата страшна сила, с която затворени. Кинетичната енергия на гневът ще създаде вълна от митингов материал.

За да се случи това обаче трябва действие динамично и спонтанно. Динамиката е цял дял от класическата механика и за разлика от кинематиката и статиката се занимава и изучава причините за възникване на движението на материалните тела в зависимост от приложените върху тях сили или казано по друг начин, динамиката описва физичните величини – път, скорост и ускорение и тяхното изменение под въздействието на сили. Мързелът обаче създава навици и законът за привикването тук ще възпита у хората нормалност да се изолират и отчуждават като пандемична мярка наложена от ЩАБА на ГЕРБ, който всява паника и страх в хората вместо да се бори за тяхното физично и психично здраве.

Така както казва д-р Ахмед Доган „животът никога няма да бъде същият”. Старата практика в политиката и социологията „разделяй и владей“ е стратегия за получаване и поддържане на властта чрез разделяне на голяма концентрация на властта на групи, които индивидуално имат по-малко власт. Най-често малките групи във властта са възпрепятствани да се обединяват и да стават по-мощни, тъй като обикновено е по-трудно да се разбият вече съществуващите структури на властта. Ефективното използване на тази техника позволява на неголеми сили да управляват тези, които заедно имат по-голяма власт (или биха имали по-голяма власт, ако биха могли да се обединят). Така на практика хората не са били по-разделени и по-отдалечени един от друг както никога досега в историята на света. Като добавим и контролът над медиите и социалните мрежи информацията достигаща до изолираните е строго контролирана и те си нямат на представа какво се случва вън от виртуалният живот. Масовият домашен арест на хората на практика обезсмисля законът на Нютон, а разделението е достигнало своята кулминация – хората са подвластни на изкуственият интелект, който определя какво да слушат, какво да гледат и какво да знаят така информационната матрица обработва съзнанието на масите.

Най-страшното е, че идеята за една Европа, в която: „Свободата на движение и пребиваване на хора в ЕС представлява крайъгълният камък на гражданството на Съюза, въведено от Договора от Маастрихт през 1992 r. Постепенното премахване на вътрешните граници съобразно Шенгенските споразумения беше последвано от приемането на Директива 2004/38/ЕО относно правото на граждани на ЕС и на членове на техните семейства да се движат и пребивават свободно на територията на ЕС”.

Бай Тошо: „ИДЕЯТА Е УБИТА” това е най-страшното! Можете да убиете един човек, но когато идеята за свобода живее в много хора тя не може да бъде убита, е убиха я.

Робството е факт и робовладелците ви подготвят за Нов световен ред и контрол над вас, над вашите мисли и дела, над вашите тела, ако щете с чипове и ваксини и със страх, който ще обсеби умовете ви. Свободата и човешките права остават на хартия и няма сила, която да доведе промяна, а единствената промяна може да дойде от промяната в нас самите като да поставим фундамент на който да стъпят децата ни.

И да докажем на управляващите елити и техните подвластни регионални диктатори, че законът на Нютон може да се приложи и за въодушевени предмети, но ви трябва въодушевление. Решението е закодирано във всеки един от нас и то се нарича инстинкт за оцеляване.

Ключът е за оцеляване е написан на една сграда от моето време – старият парламент: ”Съединението прави силата” или историческият завет на хан Кубрат като всички знаем древната легенда за Кубрат и завещанието към синовете му. На смъртния си одър канът наредил да донесат сноп стрели. Когато те били в сноп, никой от синовете му не успял да ги пречупи. Но когато разпръснали стрелите, много лесно се чупели една по една. Така Кубрат им завещал винаги да са заедно, за да са силни и непобедими, защото иначе поединично ще са слаби и всеки враг може да ги сломи. „Кан Кубрат. Заветът на българите“. Използвайте социалните мрежи за да се обединим и да спасим България, така ще спасим и нас самите както и всички Българи без значение на нашата етническо или религиозно различие, защото всички се намираме в една лодка.

Ако един милиона българи излязат на площада и правителството ще падне и само тогава можете да отхвърлите Новият световен ред и модерното робство.

Аз Бай Тошо ти казвам сподели това на стената си, нека достигне до повече хора, ако си готов да се опълчиш в името на спасение на България и на българският народ, защото бъдещето на България не е само една идея, а тя дълг на всеки един от нас. Дела трябват, а не само думи, но в началото бе словото!

Не системата, а мързелът ще ви убие…

Бай Тошо сега ти ще гласуваш ли за ГЕРБ?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар