Бай Тошо: Демокрацията унищожи Социализмът, защото не можеше да направи по-добър модел!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Демокрацията унищожи Социализмът, защото не можеше да направи по-добър модел!


Бай Тошо: Социализмът бе добър модел на управление, а Демокрацията не ви даде нищо по-добро. Покварата, деморализацията, наркотиците и престъпността не дадоха нищо по-добро в реален план. Чалгата и разюзденото поведение както и признаването като норма на поведение на извратените психично форми на съжителство ние наричахме заболяване, а те сега казват, че са модерни. Наркотиците ти дават възможност да избягаш за кратко, но на каква цена?

Истината е, че те ви накараха да възприемате светът по съвършено различен начин. Един виртуален свят, който имитира свободата, но в действителност вие сте затворени в домовете си вторачени в едни телефони, компютри и таблети. За съжаление колкото повече социалните мрежи ви предлагат толкова повече получавате нищо, колкото повече ви казват, че сте свободни толкова повече ще ставате все контролирани и ограничавани.

Вече не виждате очите на събеседника си, не усещате парфюмът и нямате допир и ласка, загубва се контактът на душа с душа. Загубвайки това вие все повече имате нагласа да търсите авторитаризмът – някой, който да ви спаси като Крали Марко или медийно налагане на образа на Бойко Борисов като спасителят – този, който ще ви помогне! Това е една фалшива илюзия за която ще платите сурова цена с животът си и този на близките си.

Та демократите не можаха да предложат нещо по-добро от Социализмът и затова го разрушиха, затова ви казват, че за всичките злини на човечеството са виновни комунистите, а сега като изпитвате капиталистическата жестокост на гърбът си вярвате ли им? Истината е, че е много по-просто да сринеш една сложна социална система, отколкото да изградиш нова система на социално общуване. И докато някой друг ви е виновен за всичко, докато чакате спасители това разрушение духовно, материално и икономическо ще продължава.

Вие сте виновни, че позволявате и промяната трябва да започне от всеки един от вас иначе дълго ще чакате, а през това време веригите на робството ще тежат на плещите ви.
Бай Тошо по мое време средната продължителност на живот бе 75 г сега, средната продължителност на оцеляване е 45 г.

Сега пак ли комунистите са виновни за всичко?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар