Бай Тошо: Масово фалира бизнеса, а Борисов казва икономически растеж!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Масово фалира бизнеса, а Борисов казва икономически растеж!

Бай Тошо:Икономически растеж или икономически грабеж е това?

Масово фалира бизнеса във всички сектори като тези ограничителни мерки убиха и малкото смели предприемачи у нас. В същото време някои сектори в икономиката сменят рязко своите собственици. След ударът по Божков и Бобокови някак си бизнесмените седят със свито сърце и чакат своят ред. Какво направиха ГЕРБ?

Вкараха бизнесът в сивата икономика и така ги изнудваха да плащат данък спокойствие в партийните каси. Сега обаче след като ограбиха народа и потребителската кошница се продъни след като затваряха дискотеки и молове, след като се затваряха граници и се възпрепятстваше експорт и износ на стоки, след като се бавеха доставки на материали и ресурси бизнесът фалира, а Борисов иска хората да купуват само от големите хранителни вериги и аптеките така задругите сектори като туризъм и сферите на услугите пари няма. Унищожиха Божков хората да не търкат билетчета, а да си дават парите за лекарства и храна, друго не се купува! Бедните и безработни се лишават от дрехи, техника или обувки камо ли за луксозни разходи.

Ежедневно се затварят десетки заводи и предприятия и вече над 560 000 са без работа. Някой имат времената утеха да отидат на борсата, но това не е решение, а само отлагане на човешкият гняв до след изборите. Масови фалити и самоубийства за които не се говори. Банките дискретно си искат парите, а колекторските фирми, повечето държани от хора приближени до ГЕРБ, мачкат хората и притискат бедният човек. Оцеляването на милиони Българи е под въпрос, който обаче не касае правителството, а то иска само едно – подчинение.

Малкото работещи сектори са свързани с кръговете от фирми на ГЕРБ и те ще бъдат принудени да увеличават работа за сметка на процентно намаляване на персонала като оправданието се нарича КРИЗА. И така се създава нова форма на ограбване, а мафията прибира апетитните сектори с любезното съдействие на ДАНС, НАП, ГДБОП и ГЕРБ! Бизнесът е смазван и заграбван, а другите просто фалират. Както казвах аз Бай Тошо „като нямаш пари отиваш и фалираш, защото пари няма и ще става все по-зле“.

С приказки не става само трябват и конкретни мерки за работа, но уви хунтата няма такива намерения! Тя щави като за последно и с груби мерки се кани да управлява още, а хората и бизнесът фалират, но на тях не им пука – колкото повече заграбят толкова по-щастливи са, а за вашите съдби можете да помислите сами когато дойдат избори.
Икономически растеж или икономически грабеж е това?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар