Бай Тошо: Не знам за децата Ви, но внуци няма да се раждат у нас

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Не знам за децата Вино внуци няма да се раждат у нас Изтреблението ви като народ и нация върви с бързи темпове, а вие бездействате.

Няма вече суверен, а нацията се пръсна по света, прегръщайки други ценности. Семейството като градивна клетка на обществото е разбито, а традициите са подменени и изоставени.

Идва нова епоха на биороботи и киборзи, на дронове и машини и хора управлявани от изкуствен интелект. Оцеляването все ще става по-трудно, а хората все по-малко.

Това не е апокалиптичен сценарий, това е бъдещето към което сте се запътили. Филмът Терминатор все повече заприличва на документален, а не на фантастичен филм. Не знам за децата ви болни и с промити мозъци, но внуци май няма да се раждат вече по тези земи.

Вече има трето поколение клонинги и хора създадени по изкуствен път. На световното правителство не им трябвате, вие сте безполезна биомаса – консуматори, които само замърсяват планетата.

Дори въздухът, който вдишвате е проблем за тях, а въглеродният двуокис, който издишвате причинява парников ефект и вече сте определени за врагове на тази планета. Не знам за децата ви, но внуците ви кой ще ги ражда и как могат да бъдат отгледани в новият световен ред?

Войната срещу хората е започнала отдавна и вие няма да сте първата цивилизация изчезнала от лицето на планетата, но ще сте първата, която се е самоунищожила от мързел и простотия.

Аз ви посочих модел за развитие и управление, модел, в който хората бяха на първо място, а оцеляването не беше под въпрос, защото имаше достатъчно за всички.

Днес обаче елитите смятат да ви унищожат, защото планетата е пренаселена и го правят, а вашето правителство им слугува с цената на вашите животи. Първи сте в света по смъртност и те продължават да налагат мерки, които да ви ограничават, а оцеляването ви да става все по-трудно до невъзможно.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар