Бай Тошо: Отказахте се от България

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Отказахте се от България Отказахте се от България, на никой не му пука вече!

Тези дето ви пръскат щели да ви лекуват, тези дето щели да ви лекуват искат да им платите след това щели май да ви излекуват. Всеки един изписан пациент се води изгубен клиент затова с направление ви пращат в друга болница на преглед и ново лечение като всяко лечение се превръща в мъчение и така цикъла затваря накрая гробаря.

Отказахте се от България и в земята родна плодородна сеете бали с боклук, а на къра пръскат с пестициди, инсектициди и хербициди – те просмукват се в земята и така с на балите с боклука се получават токсични води, които ще пиете пак вие.

Отказахте се от България и от синьото и небе, гледам комини бълват дим, а в градовете вече не се диша, носите маски само за парлама, това не моята страна. Отказахте от България и вече никой не произвежда си храната, а внася се всичко, скоро и водата.

Хранителни вериги хранят ви с боклуци и съмнителни храни с етикети „на баба“ спомняш ли си ти? Отказахте се от България, границите ви разграден двор, армията ви от нехранимайковци сбор, а войводата така я управлява, че като нея няма втора.

Икономика няма, заводи не работят, пристанищата са запустели, няма лека нито тежка промишленост само фондове от Европа се усвояват и така промишлеността се унищожава.

Намразихте ли я тази държава, че народа имигрира, че тук само гибел и болести виреят, а правителство така ви екзекутира ще каже човек, че превръщат ви в пустиня.

Народ ли няма, хората къде са, чудя се бяхте 9 милиона, а сега останаха ли 5 не зная, но по всичко личи, че намразихте я тази държава щом на никой не му пука за народната сполука.

Едно мога да ви кажа, че между свободата и робството има само една думичка и тя се нарича съпротива. Но от къщи нищо не ще промените, само загниват ви съдбите.

Преди пълната окупация на тази диктатура ще бъде изолация, а след нея робски закони и правила ограничаващи всеки дух и всяка душа. Оказа се, че от тази страна се отказахте и тръгнахте по света, но едно ще ви кажа страни много, но България е само една, нарича се родина и друга няма по света!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар