Бай Тошо: Радев стяга силов кабинет

в Бай Тошо

Бай Тошо: Радев стяга силов кабинет Румен Радев стяга силов кабинет само с хора на честа и достойнство и хора доказани патриоти и родолюбци!

Може да се стегне страната ви казвам аз Бай Тошо.

Трябват сериозни хора тук се играе със съдбата на България и трябва зряло да се постъпва както е казал Дякона Левски.

Да ме прощават те, ама предният кабинет си бе направен по мафиотско назначение и се обслужвах само интересите на мутрите и групировките.

Сега виждам, че сериозни и отговорни личности ще държат нещата да се случат честно, защото те са такива такова е възпитанието им и така са устроени.

Военните винаги са служели за пример те са възпитани в дисциплина и ред, те умеят да решават проблеми, а когато се наложи и да ги създават, което трябва да е ясно на управляващите.

Военните са патриоти и са се клели за тази държава докато мутрите се кълнат на дявола има разлика.

Не случайно патрон на Българската армия е Св. Георги, който убива змеят – създанието на сатаната.

И ние всички сега очакваме новият кабинет на Румен Радев да подгони всички изчадия съсипвали държавата, всички, които ни докараха до просешка тояга.

Време е доброто да възтържествува над злото!

Така е редно, това искаме всички ние без цвят, идентичност, без партии и религии като всички искаме да добруваме и да живеем в една чиста и свята република да изпълним завета на Дякона.

Виж повече на Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар