Бай Тошо: Сатанизмът Ви поглъща

в Бай Тошо/България


Аз Бай Тошо Ви казвам, че Новият Световен ред в същност е новият световен хаос. По мое време имаше морал за който следеше стриктно обществото да се спазва. Семейството бе издигнато в култ и здравите морални норми и правила за поведение бяха в основата на силните семейни и родови ценности, които създаваха силни семейни и родови клетки. Подплатени с фолклорни традиции и празници.

Всяко семейство бе трайно обезпечено с дом и стабилни сигурни доходи, беше привилегия на входната врата да имат табела „образцов дом“. Силните семейни клетки образуваха силна нация, а силната нация силна държава. Моралът бе в основата на възпитанието на подрастващите, които бяха възпитавани в родолюбие, патриотизъм и в грижа към възрастните и уважение към по големите.

Децата бяха социално ангажирани да помагат на своите родители, баби и дядовци на село дори и на държавата като имаха поръчения да берат билки и да помагат с труд като добавим, че в тези поръчение имаше и задължителен прочит на определени книги през лятната ваканция. Днес Новият Световен ред промива мозъците на децата от най-ранна възраст. Компютърни игри ги учат на насилие да убиват и да унищожават.

Интернет ги учи на порнография и всякакви извратености, които водят до пагубно психично отклонение. Объркват се представите за добро и лошо, за правилно и неправилно като дезинформацията залива и обърква младите. Фолклорът и религията вече се подменя, а децата стават все по-объркани и моделът за подражание е толкова извратен, че дори се появява трети пол в съзнанието на децата, ако някой може да го обясни това?

Сатанизмът бе изкоренен по времето на Комунизма, но той съществуваше на Запад и назад в историята днес той се завръща с невиждани размери, а моралът някак си е забранен дори споменът за Комунизма се изтрива и подменя – доброто вече не е добро, а злото някак си се възприема за нормално.

Какво ще бъде бъдещето без морал, без добро и зло, без ясни правила и норми, без закони и правила вие кажете, защото днес позволявате това да се случи, вие с вашите деца и внуци?
И докато сте пасивни, сатанизмът ви поглъща!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар