Бай Тошо: С молитви и клетви само не става!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: С молитви и клетви само не става!


Не става само с клетви, а трябва и дела ви казвам аз Бай Тошо.
70% по-голяма смъртност.
65% безработица.
70% по-малко месо ядете.
50% от заводите фалират.
80% от младите искат да заминат в чужбина.
30% е реалната инфлация.
200% обезлюдяване.
Над 60% са заключени по домовете си.
70% по-малко автомобили се движат из страната.
50% от лекарствата са фалшиви.
80% от храните са вредни, а за останалите 20% не знам.
Над 86% от хората имат заеми и кредити.
Над 78% от хората не могат да свържат двата края.

Това ли е вашата Демокрация – на всеки 30 минути умира човек? Това ли са мерките за справяне с демографската криза питам аз Бай Тошо? По мое време България от 7 милиона се въздигна на над 9 милиона. Имаше условия за добър живот , но сега не живеете, а оцелявате, а те не спират да вдигат цените на ток и вода, на храната, на месото и плодовете и зеленчуците.

Сега всички вие съществувате за да захранвате големите чужди хранителни вериги и фармацевтичната индустрия затова сте още живи за да купувате храна и лекарства. Какви мерки взе Борисов и неговото правителство ли, ами ще даде валчери за храна, които да занесете в онези същите вериги за хранене като това си е поредното захранване на чуждите инвеститори – грабители. Ниските доходи са бичът, а високите цени са плод на алчността на мафията.

Държавата не се бори с мафията, а тя само я финансира. Само с клетви не става, а трябват дела. Само с молитва не става, „лозето не иска молитва, а мотика“ се казва. От вкъщи обаче не можете да направите нищо затова тази карантина се превърна в затвор, в който вие сами влязохте.
Първи по смъртност в света и последни по доходи в Европа – това са реални резултати от управлението на деспотичният Борисов, а вие преклонете глава та сабята да не я сече така този башибозук ще вилнее, а народът си линее ли, линее!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар