Бай Тошо: Цветанов с 146 гласа зад океана

в Бай Тошо/България


Бай Тошо: След като Цветанов се бе самозабравил и каза в ефир, че него няма кой да го накаже и подложи на съмнения авторитет на Мутра номер едно в страната. Цветанов напусна партията – Групировката ГЕРБ и трябваше да заживее на собствени разноски. След това със серия от обещания и ангажименти към хора зад океана Цветанов създаде с пари от Америка:

„Евро-атлантическият център за сигурност” и гръмко и помпозно се наду поредният балон:

„Като независима надпартийна и неправителствена организация, ние се стремим да допринесем за засилване и задълбочаване на Транс-атлантическото и регионално сътрудничество в сектор сигурност, основаващо се на общи евро-атлантически ценности и разбиране за индивидуалната и колективна сигурност”.

Цветанов продължаваше да си мисли, че е важен и може да влияе на политическата среда у нас и в чужбина. На ред е поредният измислен балон и идва ред на регистрирането на „ПП Републиканци за България“ естествено, че пак други плащат сметката, а Цветанов пак го играе значим и важен.

Преведе се един милион по сметката на новата партия като обикаля се страната имали близо 120 изградени структури, заявки големи обещания, много излъгани надежди и идва ред на кампанията на Цветанов и новият му спонсор зад океана там където трябва да е най-голямата им електорална сила. Америка и часът на истината идва, но Цветанов и неговите републиканци получават 146 гласа. Не става дума за грешка, а за реалният авторитет на Цветан Цветанов зад граница. Цветанов и неговият заместник и работодател Павел Вълнев направиха обиколка из Щатите, срещнаха се с няколко влиятелни фигури, дори има подозрения, че са повлияли на доклада на двамата американски сенатори, в които правителството на Борисов бе обвинено в корупция и натиск върху съда и медиите.

Отделно Цветанов разчиташе на имиджа на братя Вълневи да му помогнат да спечели много гласове от българската диаспора зад Океана. Спечели 146 гласа, което е под статистическата грешка. Очакванията са „Републиканци за България“ да продължи съществуването си, като неин шеф ще стане Павел Вълнев, а Цветанов трябва да депозира поредната си оставка. Това е жалко представяне за един милион долара профукани от Цветанов и компания.

Биха си купили много повече гласове в ромките гета и така Ромите да станат Републиканци, а Партията им да влезе в парламента, но някой май усвои сумата без да покаже реален резултат. И така очаква се Цветан Цветанов да подаде оставка и да изчезне завинаги от политическата сцена като остават само хилядите разбити съдби докато беше министър на вътрешните работи, но идва Видовден и отмъщението чука на вратата на новият му апартамент, а хората зад океана вече са сигурни, че субектът е изтъкан от лъжи и блъфове и реално той не може да отстоява ангажиментите си.

Приземяване или катастрофа е неговата политическа кариера преценете сами, но едно трябва да знае Цветан Цветанов, че след като и народът го наказа идва наказанието Господ Бог и отмъщението на всички, които е съсипал, а там опашката е дълга!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар