Бай Тошо: Целият свят жадуваше за нашите плодове и зеленчуци, а сега внасяте боклуци!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Целият свят жадуваше за нашите плодове и зеленчуци, а сега внасяте боклуци!


Бай Тошо: Във всеки град имаше консервен комбинат, който преработваше плодове и зеленчуци за вътрешният и за външния пазар. България по мое време беше модерна аграрна страна, която презадоволяваше нуждите от храна за населението и произвеждаше огромен излишък. Нашето грозде и ябълки бяха най-ценените в чужбина, защото по мое време не се пръскаше с такива отрови.

„Булгарплод експорт“ бяха лидер по преработка и износ на плодове и зеленчуци както и на сокове – натурални, сладка и конфитюри. Изнасяхме туршии и компоти освен за Русия като традиционен пазар както и другите страни от СОЦ ЛАГЕРА ние изнасяхме плодове и зеленчуци както и вина за западните пазари.

Днес отровихте земята си, а родните сортове вече ги няма като добавим и че пръскат със самолети всякакви биологични отрови Българската земя е отровена, а такава земя не може да даде нито добивите, нито качествените здравословни и екологични плодове и зеленчуци. По мое време децата ходеха на бригади за да спомогнат на агро сектора да се прибере огромната продукция – младите момичета и момчета бяха на трудови лагери за да помагат в консервените комбинати, цялото население бе социално ангажирано по един или друг начин с агро сектора, ако щете дори да помагат на бабите си за приготвяне на зимнина и консерви.

Етикет на БИО Лимони какви ли са другите ?

Днес избиха животните и нямате нужда от храна ли? Защо позволявате, защо сами се отказахте да си приготвите храната, а чакате на готово. Ако знаехте с какво се обработват плодовете и зеленчуците, които са в хранителните вериги нямаше да вкусате един плод.

Защо позволихте една държава, която хранеше половината соц лагер, днес да не може да изхрани сама себе си?

Вижте още от bultimes

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар