Бездомен мъж страда от непоносими болки и има нужда от спешна помощ

в България

В социалната мрежа Фейсбук се разпространява публикация на Олесия Алексова (Olessia Alexova) с призив за помощ за спасяването на страдащ бездомен мъж.

Тя е публикувала снимки, които Фейсбук ги цензурира. На снимките се вижда, че човекът има евентуална гангрена на пръста и има нужда от незабавна медицинска помощ.

Ето и нейната публикация:

„Приятели, Помогнете да спасим един страдащ човек!

Това е Ради. От 2 год е на улицата. Сега бавно и мъчително умира. Болките са непоносими. Той не може да спи от тях. И не винаги успява да събере 4лв, за да спи в приют, в повечето случаи е навън в този студ.

В омагьосан кръг е на системата, за да му окажат медицинска помощ му искат лична карта и платени здравни осигуровки. Ограбили са го преди време и той няма лична карта. Родом е от Русе. След тежко боледуване и развод изгубва работата си, след това и квартирата и се озовава на улицата. Преди няколко дни една сърцата жена го е завела в болница и е била готова да плати за медицинската помощ. Познайте. Като са видяли Ради са казали, че нямат дежурен лекар и медицинска сестра.

Той няма телефон. Почти всеки ден проси на паркинга пред Фантастико в Люлин 6.

Моля ви качите го по групите или ме насочите към такива! Аз не знам как да му помогна. Ако имате някакво решение, моля пишете ми. Писах по емайл на btv новините и по фб на @Лео Кандела. Ако имате познат репортер, моля свържете ме.“

Ако някой може да помогне, моля да се свърже с Olessia Alexova във Фейсбук.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар