Борисов: Ей тук това „смрадливото трио“ да дойдат да видят как в блатото се прави завод

в България

Премиерът по всяка вероятност визира Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, популярни като „отровното трио“, предаде „Дунав мост

Ей тук това „смрадливото трио“ ли, какви са, да дойдат да видят как в блатото се прави завод и се изграждат работни места.

Това коментира премиерът Бойко Борисов по време на посещението си във Враца. В изказването си той по всяка вероятност визира Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, популярни като „отровното трио“ и основни организатори на протестите, които продължават вече 20-и ден.

На мястото на изградения там завод министър-председателят беше посрещнат от група симпатизанти, които го аплодираха.

„Хората искат да се сбият, да правят провокации, това е най-лесното“, отсече Борисов

Инвеститорите ще дойдат по обновения път Видин – Ботевград. В участъка между Мездра и Ботевград работата върви с много добри темпове. Това е един от най-сложните терени за строителство в страната. Непрекъснато се взривяват скали, работи се с най-модерната техника. България е много красива, но и много трудно се строят пътища по нея. Затова и комунистите не са го направили.

Публикувахте от Бойко Борисов в Вторник, 28 юли 2020 г.

<

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар