Борисов: Знаете ли колко луди хора има в ГЕРБ?! Искат да се палят, ако дам оставка!

в България

Аз няма да атакувам сестрите.

Това каза в отговор на журналистически въпрос премиерът Бойко Борисов, който е на инспекции в страната.

Съжалявам, че тези, които най-много говорят за върховенство на закона, най-много го нарушават, каза премиерът Борисов по повод на ескалацията с протеста на медицинските сестри и отговорността на НСО.

Ще отговоря по два начина, продължи той:

„Ако говоря като президента Радев, щях да кажа, че за НСО отговаря президентът, че виновен е началникът на НСО – но аз няма да отговоря така. С добро се разделихме, останах малко учуден.

НСО са постъпили правилно – това са български сестри, български майки и съпруги. Какво толкова е станало, че са преспали там?! Не е красиво да ги дърпат и бутат. Но не е красиво и това, което правят тези, които ги използват. То се вижда кой отива при тях“.

„Знаете ли колко луди хора има в ГЕРБ? Искат да скачат, да се палят, ако подам оставка“, каза на журналистите Бойко Борисов.

Премиерът обърна внимание на медиите, че много от исканията на медицинските сестри вече са изпълнени.

„Не 50, а 500 милиона повече дадохме за здравеопазването в новия бюджет“, посочи той. Припомни и, че се е срещал с медицинските сестри и добави: „Приятни хора, мисля, че и с много добро се разделихме. Останах малко учуден от това, което се е случило.“

Източник: Епицентър.БГ

Предложил съм ПП ГЕРБ да даде по 10 000 лева на семействата на загиналите работници по време на строителството на АМ Хемус. Няма да върнем хората, но така ще подкрепим близките им и ще покажем, че не ни е безразлично.

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 6 март 2020 г.

<

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар