Борисов: Не стига, че работихме месеци наред без заплата, пък сега и глоби

в България

„Не стига, че работихме месеци наред без заплата, пък сега и глоби“.

Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на инспекцията на тунел „Железница“ днес.

Той заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова провериха строежа на най-дългия тунел в България, след като по-рано днес част от него се срути и затрупа трима работници.

На качване в колата, след като приключи инспекцията, премиерът Борисов се обърна към Петя Аврамова с думите: „Петя, маска си сложи, че тука е затворено. Омръзна ми да плащам. Не стига, че работихме месеци наред без заплата, пък сега и глоби“.

Припомняме, че вчера министър-председателят отиде на посещение на Рилския манастир, но влезе в светата обител без маска въпреки новата заповед на здравния министър, според която носенето на маски във всички закрити обществени пространства е задължително. Ето защо от Министерството на здравеопазването обявиха, че на премиера, както и на всички журналисти, репортери и членове на екипа му, които са били без защитна маска ще им бъде наложена глоба в размер на 300 лв.

По отношение на пострадалите работници Борисов обяви, че са без опасност за живота, но ще бъдат транспортирани във ВМА. По думите му инцидентът е станал по случайност, вследствие на дъждовете.

Източник: Economic.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар