Валери Симеонов: Не сме имали по-добър финансов министър от десетилетия

в България

Не мисля, че сме имали по-добър финансов министър от Владислав Горанов, от десетилетия, заяви Валери Симеонов в сутрешния блок на БНТ, след въпрос дали се клати столът на финансовия минисър.

Това предаде новини.бг.

Толкова ли е важен един човек, обвинен в 11 престъпления и футболният клуб „Левски“, че да се занимаваме от сутрин до вечер с тях, заяви той.

„Стига с тия ченгесарски методи“, избухна лидерът на НФСБ.

Той се обяви против обявяването на детските градини от петък. „С лека ръка се отварят, а това може да доведе до непредвидени последствия. Не съм сигурен, че мерките са добре обмислени. Децата нямат вина, но рискът е много голям. Те се прегръщат, играят заедно. В моловете е друго, там се носят маски. Рискът е особено голям при най-малките. Страхувам се да не стане това, което стана в Швеция, което стана във Великобритания и Щатите“, добави той.

Валери Симеонов подкрепи намаляването на ДДС-то за ресторантьорите на 9% и напомни, че тази мярка е временна. Той се застъпи и за излизането на държавата на пазара на горивата създаването на верига бензиностанции.

„Това е правилна стъпка, изцяло подкрепям това решение. По този начин ще има оздравяване на този бранш“, обясни Валери Симеонов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар