Втори инвеститор ще купува терен в Индустриална зона „Загоре“

в Новини

Втори инвеститор е подписал предварителен договор за закупуване на парцел в Индустриална зона (ИЗ) „Загоре“ и реализиране на инвестиционно намерение за над 10 милиона лева.

Това съобщи пред actualno.com Радослав Танев, изпълнителен директор на зоната. Строителните дейности на терена ѝ вече са напълно завършени и е издаден Акт 15. Танев уточни, че в момента се проучват нови терени, които да се присъединят към зона "Загоре", с което да се увеличи общата ѝ площ.

Първата копка на Индустриална зона „Загоре” беше направена в края на октомври миналата година. Тя се изгражда чрез колаборация между Община Стара Загора и държавата.

Реализирането на индустриалната зона ще има ключова роля за устойчивото развитие на целия регион. Площта ѝ в първия етап от нейното изграждане е 115 хиляди квадратни метра, която е разделена на 11 имота с площ между 4 и 15 хиляди квадратни метра.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар