В прокуратурата действат организирани престъпни групи за завземане на бизнеси, за тормозене на хора

в България

Хората са на площадите и искат оставката на главния поркурор Гешев, защото нямат никакво доверие в прокуратурата.

А това е така, защото в прокуратурата действат организирани престъпни групи за завземане на бизнеси, за тормозене на хора.

Това коментира бившият депутат Минчо Спасов в ефира на бТВ.

Помните ли тефтерчето на Златанов. В него имаше няколко групи инициали – Б.Б., Д.П. Наблюдаващият прокурор беше променил инициалите Д.П. н а цифрата 10 и внезапно след това тефтерчето на Златанов изчезна. Инициалите Б.Б не бяха промени. Значи прокуратурата защитава не Б.Б., а Д.П. и затова Б.Б. е толкова уплашен в момента. Без Златанов да е отрекъл, че това е неговия почерк, прокуратурата поиска експертиза, която е безсмисленаи докато пътува тефтерчето с експерта, то изчезна, коментира той.

Това разбирате ли колко е трагично!? Прокуратурата фалшифицира писмен документ, доказателство. Ето затова хората не вярват, допълни той.

След като Гешев не иска да си подаде оставката, следващата стъпка на протестиращите ще е на 20-те, които са го избрали, коментира Спасов.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар