Гледам новините и ме напушва смях. Според нашите медии, основната причина за увеличението на цените била войната в Украйна

в България

Гледам новините и ме напушва смях. Според нашите медии, основната причина за увеличението на цените била войната в Украйна Добър ден

Гледам новините и ме напушва смях.

Според нашите медии, основната причина за увеличението на цените била войната в Украйна.

Абе, до някаква степен са прави, но първо трябва да споменат, че не самата война в Украйна е причината за увеличението на цените, а наложените санкции срещу Русия, които като бумеранг целят ЕС в челото.

Защо, когато САЩ и НАТО нападнаха Ирак или Либия или друга държава, това не предизвика увеличаване на цените и поскъпване на живота?

Ами, защото окупираните от САЩ и НАТО страни не бяха подложени на санкции, защото от самото нападението срещу тях, те се превърнаха в част от САЩ и тяхната икономика.

Та, увеличението на цените на редица продукти е в резултат на санкциите, и не зависят пряко от войната.

Е, поздрави: Дядо Мажд Алгафари

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар