Дали забелязвате, че всички средства за масова европейска медийна дезинформация свиха ушички и от няколко дни не коментират хода на войната в Украйна?

в България

Дали забелязвате, че всички средства за масова европейска медийна дезинформация свиха ушички и от няколко дни не коментират хода на войната в Украйна? Дали забелязвате, че всички средства за масова европейска медийна дезинформация свиха ушички и от няколко дни не коментират хода на войната в Украйна?

А как коментираха само. Сигурно има причина за това оглушително политическо и медийно мълчание ако предположим, че жертвите от украинска страна са удвоени само за месец.

Геометричната прогресия пък може да е следствие на неадекватни, а защо не и на престъпни управленски решения от страна на натовското командване.

Украинците дали разбират, че умират в името на престъпници?

Същите като нашите, заради които бихме умирали във война.

Някой желаещ да умира заради Бойко, Радев, Доган, Нинова и Христо Иванов? Пет нарицателни индивида от които зависи съдбата на хилядолетна държава.

Защото тия петимата решават, другите смешници нямат значение.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар